Klantenservice

Kopen op afstand

Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.
De wet bevat onder meer verplichtingen voor de leverancier om de consument bij overeenkomsten op afstand tijdig en voldoende informatie te verstrekken.
De consument heeft bedenktijd en het recht om de overeenkomst binnen de bedenktijd te beëindigen. De wet biedt de consument een betere bescherming tegen het eisen van betaling voor niet bestelde zaken en geeft meer bescherming tegen agressieve verkooptechnieken.

De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consumenten zijn in de wet kopen op afstand opgenomen:

 1. Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen. De verkoper mag dan geen administratiekosten in rekening brengen. De verkoper mag wel voorwaarden verbinden aan het retour zenden.
 2. Wanneer de verkoper het product heeft gefinancierd, bijvoorbeeld door het verstrekken van een lening, wordt de financieringsovereenkomst automatisch ontbonden als de consument gebruik maakt van de afkoelingsperiode.
 3. Als de consument het product binnen de afkoelingsperiode terugstuurt, is de verkoper verplicht binnen 30 dagen het betaalde bedrag terug te betalen.

De extra plichten van de verkoper zijn als volgt bepaald:
De verkoper moet de volgende gegevens verstrekken voordat consumenten tot koop overgaan:

 1. Bedrijfsgegevens (identiteit)
 2. Kenmerken van het product (deze staan bij ieder product), zie ook onze disclaimer
 3. Prijs (deze wordt bij ieder product vermeld)
 4. Wijze van betaling
 5. Wijze van levering
 6. Bezorgkosten
 7. De geldigheidsduur van een aanbod of van de prijs
 8. Garantie

Deze informatie is door middel van de links terug te vinden op onze website en bij de producten.

Paulissen Witgoed doet er alles aan u zo goed mogelijk te informeren via de website, wanneer u echter nog vragen heeft over een product of onze dienstverlening kunt u telefonisch contact opnemen of per E-mail.

Uitstekende Service

9.1 198 beoordelingen 
Grandioos geholpen! Na telefoontje wist ik precies wat ik moest bestellen. Hele vriendelijke mensen aan de telefoon met de juiste kennis. Toen ik alles besteld had kreeg ik al snel telefoontje wanneer fornuis geleverd werd. Het fornuis is netjes geplaatst en aangesloten op perplex aansluiting door leuke bezorger. We hebben weekend al heerlijk gekookt op onze nieuwe aanwinst. Als wij weer iets nodig hebben dan weten wij jullie zeker weer te vinden.
- G.S. uit Alkmaar -
Onlangs mijn nieuwe Siemens wasmachine hier besteld. Zeer snelle service en fantastische wasmachine met Siemens iDos systeem voor scherpe prijs. De wasmachine al de volgende dag in huis, netjes geplaatst en aangesloten. Topbedrijf!
- Jan T. uit Utrecht -
Webshop keurmerk


 
Dealer van