Vrijstaande apparatuur

Wasmachines

Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine of was-droogcombinaties? Dan bent bij de Paulissen Witgoed aan het juiste adres. U kiest uiteraard de wasmachine die het beste bij uw (gezins)situatie past. Zo hebben wij een ruime collectie zuinige en stille wasmachines. Ook bieden wij naast het zeer ruim assortiment voorlader wasautomaten een grote keuze aan bovenladers. Hoe uw gezinssituatie ook is, Paulissen Witgoed heeft ook voor u de meest geschikte wasmachine.

Wasdrogers

Een wasdroger is met het klimaat is ons land haast onmisbaar, wij helpen u graag bij het vinden van de wasdroger die het beste bij u past. Wij hebben een uitgebreid assortiment afvoerdroger en condensdrogers. En voor de meest zuinige oplossing is er de warmtepompdroger, die niet alleen goed is voor uw wasgoed, maar ook voor uw portemonnee.

Keuken & koken

Vrijstaande apparatuur voor uw keuken? Of u nu een vrijstaande vaatwasser, een kookplaat, fornuis of een handige magnetron zoekt... Paulissen Witgoed heeft altijd een een geschikt apparaat voor u in haar collectie. Bijzondere aandacht verdiend ook onze collectie fornuizen in 50, 60 of 90 cm breed. Paulissen Witgoed biedt kookapparatuur van alle bekenden merken.

Koelen

Een koelkast is al lang niet meer een saai functioneel apparaat, maar mag vandaag de dag gezien worden. Veel merken bieden tegenwoordig fraai vormgegeven koel-vriescombinaties die een lust zijn voor het oog. Bespaar op uw energie(kosten) met ons aanbod zuinige koelkasten, wijnkoelers, koel-vriescombinaties en Amerikaanse koelkasten.

Vriezen

Niets zo handig als een vriezer waar u uw levensmiddelen extra lang in goed kan houden. Vriezers zijn er in alle maten, van een compact tafelmodel tot een hoge vrieskast. En wilt u echt grote hoeveelheden invriezen dan is dan is een vrieskist een goede optie. Een vrieskist heeft een grote open ruimte en wordt via de bovenzijde beladen.

Diversen

En er is meer meer... Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe vrijstaande koffiemachine of een nieuwe stofzuiger ook dan bent u ook bij ons op het juiste adres. Als partner en dealer van alle grote witgoedmerken bieden wij van Paulissen Witgoed  u een speciaal geselecteerd assortiment  klein-huishoudelijke apparaten. stuk voor stuk apparaten die wij de moeite waard vinden.