Inbouwapparatuur

Koelen & vriezen

De keuken is één van de meest intieme en rustgevende plekken in huis. Geïnspireerd door deze sereniteit, vormt uw keuken voor vele van ons een oase van rust. Een plek om thuis te komen. Moderne inbouw koelkasten, koel-vriescombinaties, diepvrieskasten en wijnkoelers zijn daarom niet alleen heel zuinig ook heel stil door innovatieve koelsystemen. Het lage geluidsniveau wordt bereikt door het gebruik van geluidsabsorberende materialen en een slim design. Geniet van de rust in uw keuken!

Kookplaten

Op Paulissen Witgoed vindt u het complete assortiment inbouw kookapparatuur van alle bekenden merken. Kookplaten zijn er in verschillende uitvoering. De belangrijkste keuze die u hierbij als eerste maakt gewenste kooktechniek. Kiest u voor inductie, (vitro-)keramisch, elektrisch of een gaskookplaat. Wat u keuze ook mag zijn, u vindt vast de kookplaat die bij u past in onze webwinkel.

Afzuigkappen

De afzuigkap wordt snel vergeten als het gaat om keukenapparatuur. Het apparaat is echter van essentieel belang als u op een prettige en efficiënte manier wilt koken. De afzuigkap zorgt ervoor dat vieze geurtjes, rook en damp snel worden weggezogen en dat de lucht in jouw keuken goed gereinigd wordt. Bekijk snel onze collectie, afzuigunits, onderbouw kappen, wandkappen, integreerbare kappen en eilandkappen. Het aanbod stijlvolle afzuigkappen is eindeloos. Met een afzuigkap van Paulissen Witgoed wordt koken een stuk prettiger.

Ovens & Magnetrons

Bent u een echte keukenprins(es) die van plan is vaak de meest lekkere gerechten tevoorschijn te toveren of bent u meer het type dat af en toe een pizza in de oven stopt? Hoe u ook bakt, wij hebben vast een geschikte oven of magnetron in ons assortiment. Wanneer U een oven minimaal gebruikt, dan is een combi-magnetrons of eenvoudige oven aan te raden. Gebruikt u hem vaak, dan is een luxe bakoven of stoomoven waarschijnlijk een betere keuze.

Vaatwassers

Is het tijd voor een nieuwe inbouw vaatwasser? Maar ja, welke wordt het? Paulissen Witgoed heeft drie type inbouwvaatwassers: een onderbouw,  geïntegreerd of het volledig geïntegreerde model. Bij een geïntegreerde vaatwasser blijft aan de buitenkant het bedieningspaneel zichtbaar. Een volledig geïntegreerde vaatwasser is niet zichtbaar en wordt volledig weggewerkt in uw keuken. Het bedieningspaneel zit dan onzichtbaar in de bovenrand van de vaatwasser.

Diversen

En andere inbouwapparatuur? Ja zeker die hebben wij ook... Bent u op zoek naar een inbouw koffiemachine of een nieuwe warmhoudlade ook dan bent u ook bij ons op het juiste adres. Als partner en dealer van alle grote inbouwmerken bieden wij van Paulissen Witgoed u een speciaal geselecteerd assortiment inbouwapparatuur. Stuk voor stuk toestellen die wij de moeite waard vinden.