Klantenservice

Betaalinformatie

Zodra wij de betaling van de bestelling hebben ontvangen, wordt uw bestelling in behandeing geneomen en gereed gemaakt voor verzending. Sommige betalingsmogelijkheden zijn sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

  • iDEAL (wordt direct verwerkt)
  • Bancontact/Mister Cash (wordt direct verwerkt)
  • Creditcard (2,3% extra kosten en wordt direct verwerkt - Alleen online, niet in winkel)
  • Sofort Banking(wordt direct verwerkt)
  • Overboeking (verwerking duurt 2-3 werkdagen)
  • PayPal (3,4% extra kosten en wordt direct verwerkt - Alleen online, niet in winkel)
  • PIN (als u komt afhalen, in sommige gevallen geen PIN mogelijkheid bij aflevering)
  • Contant (als u komt afhalen of bij aflevering, zie voorwaarden hieronder)

Veilig betalen
Een groot deel van onze betalingen worden afgehandeld door de Rabobank, onze Payment Service Provider Mollie of Paypal. Het gaat hier om betalingen als iDEAL, Mistercash creditcard en Paypal. Zoals de meeste betrouwbare websites maken we bij betaling gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via Internet. U kunt zien dat u op een beveiligde pagina bent, als u rechts onderaan een gouden slotje ziet in de werkbalk.

Uitstekende Service

9.1 207 beoordelingen 
Na een prima telefonisch advies koos ik een AEG warmtepomp wasdroger. Hij werd keurig op de besproken dag volgens de aangegeven tijdsindicatie die ik kreeg per SMS geleverd. Ook belde ze me nog een half uurtje voor levering. De verschillende programma's met antikrimp sensor én goede droog resultaten maken de de geadviseerde wasdroger een echte aanrader! Bedankt, voor het geweldige advies.
- Zabia Wouters uit Sneek -
Snelle levering van mijn nieuwe Bosch bovenlader. Alles netjes aangesloten in de badkamer. Goede aankoopervaring en duidelijke communicatie. Bedankt!
- G. Hal uit Wageningen -
Webshop keurmerk


 
Dealer van