Klantenservice

Betaalinformatie

Zodra wij de betaling van de bestelling hebben ontvangen, wordt uw bestelling in behandeing geneomen en gereed gemaakt voor verzending. Sommige betalingsmogelijkheden zijn sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

  • iDEAL (wordt direct verwerkt)
  • Bancontact/Mister Cash (wordt direct verwerkt)
  • Creditcard (2,3% extra kosten en wordt direct verwerkt - Alleen online, niet in winkel)
  • Sofort Banking(wordt direct verwerkt)
  • Overboeking (verwerking duurt 2-3 werkdagen)
  • PayPal (3,4% extra kosten en wordt direct verwerkt - Alleen online, niet in winkel)
  • PIN (als u komt afhalen, in sommige gevallen geen PIN mogelijkheid bij aflevering)
  • Contant (als u komt afhalen of bij aflevering, zie voorwaarden hieronder)

Veilig betalen
Een groot deel van onze betalingen worden afgehandeld door de Rabobank, onze Payment Service Provider Mollie of Paypal. Het gaat hier om betalingen als iDEAL, Mistercash creditcard en Paypal. Zoals de meeste betrouwbare websites maken we bij betaling gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via Internet. U kunt zien dat u op een beveiligde pagina bent, als u rechts onderaan een gouden slotje ziet in de werkbalk.

Uitstekende Service

9.1 198 beoordelingen 
Grandioos geholpen! Na telefoontje wist ik precies wat ik moest bestellen. Hele vriendelijke mensen aan de telefoon met de juiste kennis. Toen ik alles besteld had kreeg ik al snel telefoontje wanneer fornuis geleverd werd. Het fornuis is netjes geplaatst en aangesloten op perplex aansluiting door leuke bezorger. We hebben weekend al heerlijk gekookt op onze nieuwe aanwinst. Als wij weer iets nodig hebben dan weten wij jullie zeker weer te vinden.
- G.S. uit Alkmaar -
Onlangs mijn nieuwe Siemens wasmachine hier besteld. Zeer snelle service en fantastische wasmachine met Siemens iDos systeem voor scherpe prijs. De wasmachine al de volgende dag in huis, netjes geplaatst en aangesloten. Topbedrijf!
- Jan T. uit Utrecht -
Webshop keurmerk


 
Dealer van