Klantenservice

Annuleren & Retourneren

Wij zouden u nog graag op andere gedachten willen brengen maar wanneer u de geplaatste bestelling wilt annuleren is dit zonder verplichting of consequentie mogelijk.

Annuleren voor de aflevering
Wij hopen dat het niet aan ons heeft gelegen anders vernemen wij dit graag, u kunt de annulering telefonisch (0031 (0)13 53 53 107) of per E-mail (info@paulissenwitgoed.nl) doorgeven.

Annuleren tijdens de aflevering
Wij raden u aan om bij de aflevering van uw bestelling te controleren of het geleverde product overeen komt met het door u bestelde product, let u hierbij op het modelnummer, kleurstelling en op eventuele schade.
Indien het product niet in overeenstemming is met het bestelde kunt u direct met de klantenservice (0031 (0)13 53 53 107) contact opnemen en zullen wij u een voorstel voor herlevering doen. Wanneer u hiermee niet akkoord gaat kunt u direct van de koop afzien en kunt u het product aan de bezorgers mee terug geven, in dit geval heeft u geen kosten voor het retourneren.

Wanneer u het bestelde product in ontvangst heeft genomen gaan de wettelijke 14 dagen bedenktijd in waarbinnen u het product kunt "bezichtigen" en eventueel terug kunt sturen.
Lees hiervoor onderstaande retourprocedure en producten die uitgesloten zijn van ruilen/terugsturen. Hier vind u meer informatie over de wet kopen op afstand en afkoelingsperiode.

Uitstekende Service

9.1 207 beoordelingen 
Na een prima telefonisch advies koos ik een AEG warmtepomp wasdroger. Hij werd keurig op de besproken dag volgens de aangegeven tijdsindicatie die ik kreeg per SMS geleverd. Ook belde ze me nog een half uurtje voor levering. De verschillende programma's met antikrimp sensor én goede droog resultaten maken de de geadviseerde wasdroger een echte aanrader! Bedankt, voor het geweldige advies.
- Zabia Wouters uit Sneek -
Snelle levering van mijn nieuwe Bosch bovenlader. Alles netjes aangesloten in de badkamer. Goede aankoopervaring en duidelijke communicatie. Bedankt!
- G. Hal uit Wageningen -
Webshop keurmerk


 
Dealer van