Klantenservice

Annuleren & Retourneren

Wij zouden u nog graag op andere gedachten willen brengen maar wanneer u de geplaatste bestelling wilt annuleren is dit zonder verplichting of consequentie mogelijk.

Annuleren voor de aflevering
Wij hopen dat het niet aan ons heeft gelegen anders vernemen wij dit graag, u kunt de annulering telefonisch (0031 (0)13 53 53 107) of per E-mail (info@paulissenwitgoed.nl) doorgeven.

Annuleren tijdens de aflevering
Wij raden u aan om bij de aflevering van uw bestelling te controleren of het geleverde product overeen komt met het door u bestelde product, let u hierbij op het modelnummer, kleurstelling en op eventuele schade.
Indien het product niet in overeenstemming is met het bestelde kunt u direct met de klantenservice (0031 (0)13 53 53 107) contact opnemen en zullen wij u een voorstel voor herlevering doen. Wanneer u hiermee niet akkoord gaat kunt u direct van de koop afzien en kunt u het product aan de bezorgers mee terug geven, in dit geval heeft u geen kosten voor het retourneren.

Wanneer u het bestelde product in ontvangst heeft genomen gaan de wettelijke 14 dagen bedenktijd in waarbinnen u het product kunt "bezichtigen" en eventueel terug kunt sturen.
Lees hiervoor onderstaande retourprocedure en producten die uitgesloten zijn van ruilen/terugsturen. Hier vind u meer informatie over de wet kopen op afstand en afkoelingsperiode.

Uitstekende Service

9.1 198 beoordelingen 
Grandioos geholpen! Na telefoontje wist ik precies wat ik moest bestellen. Hele vriendelijke mensen aan de telefoon met de juiste kennis. Toen ik alles besteld had kreeg ik al snel telefoontje wanneer fornuis geleverd werd. Het fornuis is netjes geplaatst en aangesloten op perplex aansluiting door leuke bezorger. We hebben weekend al heerlijk gekookt op onze nieuwe aanwinst. Als wij weer iets nodig hebben dan weten wij jullie zeker weer te vinden.
- G.S. uit Alkmaar -
Onlangs mijn nieuwe Siemens wasmachine hier besteld. Zeer snelle service en fantastische wasmachine met Siemens iDos systeem voor scherpe prijs. De wasmachine al de volgende dag in huis, netjes geplaatst en aangesloten. Topbedrijf!
- Jan T. uit Utrecht -
Webshop keurmerk


 
Dealer van