Selective Line - Alleen maar voordelen

Geplaatst door in Overige acties op .

Beko staat al meer dan 20 jaar op onze menukaart en is daarmee één van onze specialiteiten op het gebied van witgoed. En nu wordt de "menukaart" uitgebreid met een reeks modellen voor de echte fijnproevers. Beko introduceert namelijk haar fonkelnieuwe Selective lijn. Stuk voor stuk kanjers met bovengemiddelde specificaties.

Niet voor iedereen..

Zoals de naam al doet vermoeden is de Selective lijn er niet voor iedereen. Deze topklasse modellen zijn alleen verkrijgbaar via geselecteerde witgoedspecialisten. Wij als Premium Dealer van Beko zijn dan ook trots dat we deze pareltjes aan ons assortiment hebben mogen toevoegen.

De voordelen:

Selective lijn modellen van Beko zijn speciale modellen met bovengemiddelde specificaties in uitvoering, gebruiksgemak en energieverbruik. Machines die aan deze bijzondere specificaties voldoen dragen trots de naam "SELECTIVE" op het frontpaneel. Zo zijn de machines ook direct herkenbaar voor u.

Machines uit de Selective lijn zijn met het oog op een lange levensduur ontwikkeld. Door het gebruik van extra zwaar uitgevoerde componenten onderscheiden deze machines zich van de rest. En dit is geen loze belofte, want op alle Selective line modellen gelden zeer gunstige garantievoorwaarden. Informeer hierna in onze winkel of stuur ons een email.

Op dit moment bestaat de Selective lijn uit 12 modellen. 4 wasmachines variërend van 7 tot 10 kg. Op het gebied van drogen zijn er 4 wasdrogers beschikbaar, waarvan 3 zuinige warmtepompdrogers. Voor in de keuken bied de lijn een viertal vaatwassers, waarvan 2 inbouwmodellen.

Brochure downloaden?

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog veel meer wilt weten over de nieuwe Beko Selective line. Wij hebben daarom een uitgebreide brochure gemaakt waar alle 12 de modellen uitgebreid aan bod komen. Lees het op uw gemak eens na. U kunt de Beko | Selective brochure hier downloaden. Daarnaast hebben wij alle modellen overzichtelijk op een rijtje gezet, het Selective line productoverzicht download u hier.

Laatst bijgewerkt: 17 Feb 2017

reacties

Geef uw reactie

Reageren?