Like, Share en win een Coca Cola koelkast

Geplaatst door in Overige acties op .

De winnaar is bekend: Willem van Laak van harte gefeliciteerd!

Paulissenwitgoed.nl biedt u de unieke kans om een prachtige display koeler van Coca Cola te winnen. Deze koelkast van Scancool is een waar collector item voor de Coca Cola liefhebber. En wie is dat nu niet.... Wil je deze prachtige koeler winnen, dan is dit je kans!

Wat moet je doen.

Om mee te doen aan deze actie moet je een paar dingen doen. Allereerst, horen we graag onze Facebookpagina waarom jij deze Coca Cola blikvanger wilt winnen. Vergeet niet de berichten over deze te gekke actie te liken en te delen met je vrienden. Als laatste dien je onze bedrijfspagina op Facebook te liken.

Extra win kans: Volg ons ook op Twitter of Google+.

Je kunt je kans verdubbelen door ons ook te volgen op twitter of Google+ en onze berichten over deze actie daar te delen/retweeten. Op deze manier gaat je naam twee keer meetellen bij het trekken van een winnaar.

Actievoorwaarden:

Deze actie loopt tot en met zondag 20 november 2016. Onder de mogelijke kanshebbers vallen alleen degenen die de Facebookpagina van paulissenwitgoed.nl leuk vinden en de berichten over deze actie geliked en gedeeld hebben. Op uiterlijk zaterdag 26 november 2016 zullen wij de winnaar bekend maken op Facebook en op onze website.

Uit alle deelnemers kiezen wij uiteindelijk willekeurig een winnaar en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Als je de gelukkige winnaar bent, nodigen wij u persoonlijk uit in onze showroom in Tilburg, zodat de garantie goed afgehandeld kan worden. Het afhalen van de prijs dient te gebeuren op persoonlijke titel en is derhalve niet overdraagbaar. U bent dan in de mogelijkheid de koelkast zelf mee te nemen. Uiteraard bezorgen we hem, indien je dat wenst, ook gewoon bij je thuis. Bovendien zal er een foto gemaakt worden van u met de koelkast in onze showroom te Tilburg. Deze foto zal op de website en de Facebookpagina van paulissenwitgoed.nl geplaatst worden.

Bekijk onze campagne op Facebook. Klik hier.

Laatst bijgewerkt: 26 Nov 2016

4 reacties

Geef uw reactie

Reageren?