Cashback actie bij aankoop van Siemens

Geplaatst door in Cashback acties op .

Helaas, deze actie is inmiddels verlopen!

Siemens denkt de komende periode aan uw portemonnee en leuke actie in petto als u plannen heeft voor de aanschaf van een nieuwe wasmachine of wasdroger. Als u in de periode van 3 oktober t/m 31 december 2016 een actiemodel Siemens wasdroger of wasmachine heeft gekocht ontvangt u tot maximaal € 100,- van Siemens retour. Afhankelijk van het model loopt de korting van € 50,- tot € 100,- EURO

De hudige lijn wasmachines van Siemens bieden iets extra’s: zij hebben alle ruimte voor grote hoeveelheden wasgoed en blinken uit in laag energieverbruik. En heeft u een keer minder was? Geen probleem, de machine past het verbruik hier automatisch op aan.

DE ACTIEVOORWAARDEN:

  1. Om deel te nemen aan de actie dient u uw apparaat te registeren op de actiepagina http://www.siemens-home.nl/acties tussen 3 oktober en uiterlijk 31 januari 2017.
  2. Registratie kan uitsluitend met een (kopie van de) factuur*. Uitsluitend geregistreerde aankopen (middels het online registratieformulier) worden in behandeling genomen.
  3. Onvolledige inzendingen, inzendingen die niet voldoen aan de voorwaarden én inzendingen na de uiterste inzenddatum van 31 januari 2017 worden niet gehonoreerd. 
  4. De actie is uitsluitend geldig op in Nederland gekocht apparatuur.
  5. De actie kan alleen worden toegekend aan consumenten die in Nederland wonen.
  6. U ontvangt tot het vermelde retourbedrag uiterlijk vier weken nadat wij de online registratie met kopie aankoopbewijs hebben ontvangen.
  7. Het is ook mogelijk een uitgeprint registratieformulier met bewijs van aankoop per post op te sturen naar: BSH Huishoudapparaten, t.a.v. BO-MDA-16-0334, Antwoordnummer 10016, 6200 XP Maastricht
  8. Siemens behoudt zich het recht voor de actie te wijzigen of eerder te beëindigen.

DE ACTIEMODELLEN:

De actie is geldig op de hieronder staande Siemens modellen. Download hier de voorwaarden voor het volledige modellenoverzicht van Siemens en de spelregels van deze cashback actie.

Tags: cashback, siemens
Laatst bijgewerkt: 01 Jan 2017

reacties

Geef uw reactie

Reageren?