Cashback actie bij aankoop van Miele vaatwasser

Geplaatst door in Cashback acties op .

Deze actie loopt van 01-09-2015 tot 31-08-2017

De nieuwe, tijdelijk verkrijgbare en zeer aantrekkelijk geprijsde Active-vaatwassers van Miele beschikken vanzelfsprekend over de voordelen die zo kenmerkend zijn voor Miele-vaatwassers. Zoals de flexibele indeling van de rekken, de unieke besteklade en een perfect afwasresultaat.

En dat alles met een Miele-kwaliteit waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten. Een echte aanwinst dus voor in uw keuken!

De actievoorwaarden:

Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 september 2015 tot en met 31 augustus 2017 in Nederland gekochte Active-afwasautomaten. In onderstaande tabel treft u een overzicht aan met de geldige typenummers en het bijbehorende retourbedrag. Tot 15 september 2017 heeft u de mogelijkheid het actievoordeel te verzilveren door uw aankoopgegevens in te vullen op www.miele.nl/actieafwasautomaten en vervolgens een kopie van de aankoopnota te sturen naar:

Miele Nederland B.V.
T.a.v. actie afwasautomaten
Antwoordnummer 10
4100VP  Vianen

Een postzegel plakken is niet nodig.
U kunt de kopie van de aankoopnota ook mailen naar info@miele.nl o.v.v. actie afwasautomaten.

Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele. Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per e-mail via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Laatst bijgewerkt: 10 Nov 2016

reacties

Geef uw reactie

Reageren?